Široki je lider nakon 6. kola

Musa: Remi je najrealniji ishod, iako smo mogli pobijediti

Široki Brijeg je u Banjoj Luci otkinuo bod kod Borca, iako je prema prikazanom mogao osvojiti sva tri.

Ipak igra i pristup igrača bili su pozitivni, pa je Slaven Musa iskazao zadovoljstvo i nakon ovog meča.

“Zadovoljan sam igrom ,što se posebno odnosi na drugo poluvrijeme. Na vrijeme smo anulirali prednost domaćina, a mene raduje što se nismo time zadovoljili već smo do kraja tražili drugi gol s ciljem da pobijedimo. Kad se sve okolnosti uzmu u obzir mislim da smo bili bliži pobjedi. Imali smo dvije, tri izgledne situacije, ali je zakazala realizacija. Na kraju je i Borac sve to mogao kazniti, a mi smo srećom loptu uspjeli izbaciti sa gol linije,” kazao je Slaven Musa, dodavši:

“Remi je po meni najrealniji ishod, iako i mi i Borac možemo zažaliti za nekim situacijama koje su nam mogle donijeti puni bodovni plijen.” Široki Brijeg u narednom kolu u hercegovačkom derbiju dočekuje Velež.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.