Mini ciklus

Zrinjski u Međugorju, Karačić zadovoljan radom izabranika

Fudbaleri Zrinjskog od četvrtka borave u Međugorju. Tamo će Plemići obaviti mini pripreme pred nastavak sezone u Premijer ligi, a trener Branko Karačić zadovoljan je radom i zalaganjem svojih izabranika.

“Atmosfera je radna i dobra. Zadovoljan sam kako igrači izvršavaju zadatke koji se stavljaju pred njih. Ratko Dujković i Danijel Graovac su na reprezentativnim okupljanjima, a treninzima smo priključili mladog golmana Gorana Karačića. Radi dobro i vidi se da ima potencijal. Također, tu je i Nikica Filipović pojačanje pristiglo iz Zagreba,” kaže Karačić.

Zrinjski prvi naredni meč igra protiv Zvijezde Pod Bijelim brijegom.

“Zvijezda nas je ne tako davno pobijedila u Mostaru. Sad su promijenili trenera, a ekipa koju imaju na okupu nije nimalo loša koliko pogled na tabelu govori. Ne smijemo ih podcijeniti želimo li ih pobijediti,” dodao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.