Nakon polufinala US Opena

Martina Navratilova zaprosila djevojku

Martina Navratilova odlučila je zaprositi svoju dugogodišnju partnerku Juliju Lemigovu odmah nakon završetka polufinalnog meča US Opena između Đokovića i Nishikorija.

Njena izabranica je bila posljednja miss Sovjetskog saveza, sada već davne 1991. godine. Navratilova je bila oduševljena svojim potezom što se lako dalo primijetiti u njenoj izjavi.

"Čekala sam pravi trenutak za ovo. Pomislila sam da je ovo pravo mjesto i pravo vrijeme da postavim Juliji pitanje da li će se udati za mene. Presretna sam što je rekla 'da'", istakla je bivša teniserka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.