Široki igrao prijateljski meč

Slaven Musa zadovoljan nakon Zadra

U dobroj atmosferi dočekao je Široki Brijeg reprezentativnu pauzu. Izabranici Slavena Muse trenutni su lider, a raspoloženje je popravio i poziv u A reprezentaciju Goranu Zakariću, te poziv u mladu reprezentaciju Zvonimiru Kožulju.

Sinoć su Širokobriježani sa kombinovanim timom igrali protiv Zadra i doživjeli minimalan poraz, ali je trener Slaven Musa zadovoljan viđenim.

„Jedina loša stvar je što smo izgubili. Igra je bila dobra, a priliku smo pružili juniorima Juričiću i Menalu. Druženje sa legendarnim Ćirom i ljudima iz Zadra nakon utakmice bilo je baš lijepo,“ kaže Musa.

Široki Brijeg je nastupio bez reprezentativaca Kožulja i Zakarića, a zbog povrede nije bilo ni Ćorića, Mihaljevića, odnosno Peke i golmana Solde.

„Napravili smo nekoliko dobrih prilika za gol, posebno u drugom poluvremenu, ali je zakazala realizacija. Sve u svemu sam zadovoljan,“ dodao je Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.