Bivši igrač Uniteda uputio kritike

"Čudi me da se United tako olako riješio Welbecka"

Bivši fudbaler i kapiten Manchester Uniteda, Gary Nevile, osudio je u izjavi za britanski Telegraph potez čelnika Manchester Uniteda koji se tiče prodaje Welbecka.

"Ne slažem se sa prodajom Welbecka, i moram priznati da me iznenađuje kako se United tako olako riješio svog bitnog napadača. Posebno me čudi novac za koji je Welbeck prodan, koji je u poređenju sa potrošenom sumom smiješna cifra. Za šesnaest miliona funti pojačan je jedan od najvećih rivala kojem će igrač poput Welbecka jako dobro doći. Ne vidim logiku u ovom potezu", rekao je Nevile.

Danny Welbeck je u ponedjeljak svojim golovima donio Engleskoj pobjedu na teškom gostovanju u Švicarskoj (0:2), a ovog vikenda bi trebao debitovati i za svoj novi klub Arsenal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.