Fudbaler Širokog Brijega nakon žrijeba

Zakarić: Jedinstvo nećemo i ne smijemo podcijeniti

Široki Brijeg će u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine gostovati u Bihaću, gdje će naredne srijede odmjeriti snage sa ekipom Jedinstva.

Reprezentativac BiH i igrač Širokog Brijega, Goran Zakarić, u izjavi za SportSport.ba istakao je zadovoljstvo što je njegov tim u današnjem žrijebu izbjegao mnogo jače klubove, ali Jedinstvo nije podcijenio.

„Zadovoljni smo žrijebom, jer smo izbjegli mnogo jače klubove, ali Jedinstvo nećemo i ne smijemo podcijeniti. Moramo uzeti u obzir da nas očekuje teška i zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je prošle sezone bila na pragu ulaska u Premijer ligu. Ja se lično radujem dolasku na stadion u Bihaću, na kojem sam bio kao junior s Kozarom i jednom sa mladom reprezentacijom“, kazao je Zakarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.