Manchester nudi Fosteru novi ugovor

Adnan Beganović

Manchester United spreman je ponuditi produženje ugovora rezervnom golmanu, Benu Fosteru. 

Važeći ugovor rezervnog golmana „crvenih vragova“ istiće krajem ove sezone, a čelnici Uniteda zadovoljni odnosom mladog golmana prema klubu spremni su mu ponuditi novi ugovor.

Manchester United će golmanu, kojeg engleski mediji u dogledno vrijeme vide na golu reprezentacije, ponuditi novi četvorogodišnji ugovor, a u slučaju da mladi Foster pristane na ponudu, zarađivat će 100.000 funti mjesečno.

U izjavi za otočke medije, Foster je naveo da će sigurno pristati potpisati novi ugovor jer kako navodi, Manchester je najmočniji klub u Evropi i njegova želja je ostati u kadru „crvenih vragova“ do kraja karijere.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.