Zrinjski dočekuje Zvijezdu

Karačić i Šćepanović priželjkuju povratak pobjedama

Zrinjski je porazom u Tuzli lidersku poziciju prepustio Širokom Brijegu, a da bi se vratio mir i samopouzdanje potrebno je pobijediti Zvijezdu koja u Mostar dolazi oslabljena, ali i sa novim trenerom.

“Želimo izbjeći kiks i nastaviti niz pobjeda Pod Bijelim brijegom. Zvijezda tradicionalno dobro igra ovdje i zbog toga moramo biti posebno oprezni. Ja vjerujem da će moji igrači ipak pokazati karakter i uz kvalitet koji posjeduju pobijediti Zvijezdu. Želimo ostati u vrhu tabele,” kazao je Branko Karačić.

Optimista pred ovaj meč je i Vučina Šćepanović.

“Neće biti lako, ali svi vjerujemo u trijumf. Pauzu smo iskoristili za odigravanje prijateljske utakmice protiv Viteza. Nismo pobijedili, ali je bilo dosta dobrih stvari koje i sutra trebamo ponoviti. Želimo se vratiti na pobjednički kolosijek nakon poraza u Tuzli,” dodao je Šćepanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.