Široki pred Velež

Wagner: Radujem se protivniku koji se na Pecari neće braniti

Brazilac Wagner bio je junak u pobjedi Širokog Brijega izvojevanoj zimus u Mostaru protiv Veleža.

Nadahnuti kapitalac Širokobriježana i pred predstojeći meč se nada dobroj partiji, i trijumfu svog tima, iako respektuje Velež koji u posljednje vrijeme igra u dobroj formi.

“Velež je neugodan protivnik koji igra kvalitetan fudbal. Bez obzira na to ja se nadam našem trijumfu i ostanku u vrhu prvenstvene tabele. Radujem se protivniku koji se ovdje neće doći braniti jer će i nama tako biti lakše igrati. Nadam se da ćemo biti na željenom nivou, odnosno da ćemo na najljepši način našim navijačima čestitati 18. rođendan,” optimista je Wagner.

Slaven Musa u problemima je pred ovaj meč jer na raspolaganju nema klasičnog napadača. Mihaljević i Peko su van stroja, tako da bi po svemu sudeći Wagner ili Jure Ivanković mogli biti najbliži Veležovom golu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.