Šegrt: Osjetan je napredak u igri

Karačić: Aplauz koji smo dobili na kraju rekao je sve

Zrinjski je zasluženo došao do nove pobjede u sedmom kolu Premijer lige BiH. Aktualni prvak rezultatom 3:0 porazio je Zvijezdu.

Gosti su odolijevali naletima Zrinjskog sve do 36. minuta kada je arbitar Zoran Grbić iz Prijedora prestrogo pokazao na penal za domaćina.

"Sve u svemu nisam nezadovoljan. Osjeti se određeni napredak u igri i to je dobro. Ekipa je mlada i neiskusna, a večeras su nastupila i dva juniora. Zrinjski je zasluženo pobijedio, možda previsokim razlikom u odnosu na stanje na terenu, ali sve u svemu ipak zasluženo i ja im na tome čestitam," izjavio je nakon meča novi trener Zvijezde Petar Šegrt.

Branko Karačić sretan je zbog povratka na lidersku poziciju. Večeras su njegovi izabranici bili dominantni i zasluženo ostvarili trijumf.

"Zaslužen trijumf uz zadovoljavajuću igru. Imali smo malih problema do vodećeg pogotka, ali je kasnije išlo dosta lakše. Imali smo dominaciju, bili smo rastrčani, imali smo vic u igri i aplauz kojim smo na kraju nagrađeni je dovoljno rekao," kazao je Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.