Kšištof Lavrinivoč moraće na operaciju ruke

Veliki hendikep za prvaka Italije

Siena bez Lavrinoviča do kraja sezone

Veliki hendikep zadesio je sastav Seine Montepaschi. Nakon poraza u prvenstvu Italije, te nešto lošijih igara u Euroligi, protiv Bologne se ozlijedio Kšištof Lavrinivoč, jedan od najkorisnijih igrača.

Iskusni litvanski centar je prekjučerašnjem ligaškom porazu pretrpio napuknuće treće metakarpalne kosti lijeve šake, a povreda je toliko ozbiljna da bi mogla zahtijevati i operaciju.

Tako će uoči odlučujućih susreta u Euroligi Siena igrati bez košarkaša koji je u elitnom evropskom takmičenju ove sezone bilježio 12 poena i sedam skokova

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.