Navijači gromoglasno pozdravili svoje igrače, posebno Kagawu

Borussia ima dušu: Pred njima je nemoguće podbaciti

Navijači Borussije iz Dortmunda važe za najbrojniju i najlojalniju navijačku skupinu u Njemačkoj, pa i šire. Kako je to običaj u Njemačkoj, uoči svake utakmice oficijelni spiker najavljuje igrače dok ih navijači sa tribina nagrađuju gromoglasnim ovacijama.

Borussia je igrala utakmicu protiv Freiburga koju je pobijedila rezultatom 3:1, a jedan navijač Dortmunda je snimio atmosferu iz zanimljivog ugla. Tako izgleda kada navijači pozdravljaju svoje ljubimce, a posebne ovacije dobio je povratnik Kagawa čije se ime prolamalo prepunim tribinama Westfalena.

Ostaje samo da se zapitamo: Da li je moguće podbaciti pred ovakvom publikom?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.