Trener Širokog Brijega

Musa: Ostvarili smo naš primarni cilj

Nogometaši Širokog Brijega plasirali su se u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su danas u Bihaću savladali ekipu Jedinstva.

Na kraju susreta razgovarali smo sa Slavenom Musom, čiji je tim zahvaljujući golovima Ćorića i Ivankovića slavio sa 0:2. 

„Naš prvi i osnovni cilj je bio da prođamo dalje i ostvarili smo to, tako da imam razloga za zadovoljstvo. Također, zadovoljan sam i onim što su pružili moji igrači u ovoj utakmici i svi koji su igrali zadovoljili su“, izjavio je Musa, te se osvrnuo na današnju igru Jedinstva.

„Igrali su dosta dobro i angažirano, a znam da im je falilo i par standardnih igrača. Mislim da imaju kvalitet i da čak s nekoliko igrača mogu igrati i u Premijer ligi“, dodao je Musa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.