Borac dočekuje prvaka

Žižović: Favoriti smo protiv Zrinjskog

Midhat Šljivak

Bez Uglješe Radinovića, ali sa povratnikom Mladenom Žižovićem, Borac će pokušati da pobijedi Zrinjski. 

Aktuelni prvak ne može da se pohvali dobrim rezultatima u Banjoj Luci. Mostarski sastav nanizao je četiri poraza na Gradskom stadionu.

"Naš cilj i želja je da goste ispratimo i sa petim uzastopnim porazom. Pobjeda koju smo ostvarili u Foči ulila nam je dodatnu snagu i sigurno da ovaj meč čekamo sa velikim motivom. Imamo kvalitet i trebalo nam je malo vremena kako bi se neke stvari uklopile. Sad je sve u redu i protiv Zrinjskog želimo pobjedu", ne krije prvotimac Borca Borislav Pilipović.

Mladen Žižović se vraća u tim protiv kluba u kojem je proveo dobar dio karijere.

"Zrinjski je uvijek opasan. Imaju dobru ekipu, ali ovaj put smatram da smo mi favoriti. Igramo na svom terenu protiv aktuelnog prvaka i veći motiv od ovog nam ne treba. Moramo zapeti od prvog minuta i utakmicu otvoriti maksimalno agresivno. To je put do pobjede", rekao je Mladen Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.