Jelen Super liga Srbije

Dva pogotka Rakića za trijumf Crvene zvezde

Crvena zvezda će prenoćiti na liderskoj poziciji Jelen Super lige Srbije nakon večerašnjeg trijumfa nad Novim Pazarom u Beogradu.

Crveno – bijeli su slavili sa 2:0, a pogotke je postigao Rakić. Đilas, Popara i Đorđević pogađali su za Radnički iz Niša u trijumfu nad Radom od 3:0, dok je Vuković u sudijskoj nadoknadi bio jedini strijelac u pobjedi OFK Beograda na domaćem terenu protiv Voždovca.

Mladost je na domaćem terenu porazila Borac rezultatom 2:1. Strijelci za domaće bili su Frajdej i Zonjić, dok je jedini gol za goste postigao Denić. Jagodina i Napredak su podijelili bodove, a konačan rezultat na kraju utakmice glasio je 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.