Odlučeno na sjednici NO

Vršajević seli na tribine ako ne produži ugovor s Hajdukom

Ukoliko u narednih deset dana ne produži ugovor sa Hajdukom, bh. reprezentativac Avdija Vršajević više neće igrati, nego će utakmice svog tima gledati s tribina.

Tako je odlučeno na jučerašnjem sastanku Nadzornog odbora Hajduka, a ista sudbina slijeduje i Milovića i Milića, koji također još uvijek nisu produžili vjernost splitskim 'Bilima'.

„Igrači kojima ugovori završavaju na ljeto 2015., a nisu ih dosad produžili, imaju još desetak dana da to učine. U protivnom neće igrati nego će sjediti na tribini“, kazala je šefica Hajdukova Nadzornog odbora prof. Branka Ramljak.

Prema riječima profesorice Ramljak, s Tudorom su zadovoljni, iako nisu zadovoljni rezultatima.

„Igor Tudor i dalje uživa naše povjerenje. Pred njega nije postavljen imperativ da bude prvi, ali Hajduk mora izboriti igranje u Evropi u sljedećoj sezoni“, zaključuje profesorica Ramljak u izjavi za hrvatske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.