Mostarski rivali gotovo kompletni

Samir Merzić i Ivo Zlatić propuštaju mostarski gradski derbi

Mostarski gradski rivali Zrinjski i Velež predstojeći derbi dočekuju u dobroj formi. I jedni i drugi nalaze se u gornjem dijelu tabele.

Velež je na posljednje dvije utakmice ostvario trijmfe (u dva navrata nad Slavijom), dok Zrinjski ima polovičan uspjeh obzirom na poraz od Borca u Banjoj Luci.

Što se tiče igračkog kadra dobra vijest za ljubitelje fudbala je da će i jedni i drugi u subotu nastupiti kompletni. Nedostajat će tek po jedan fudbaler.

U Veležu zbog tri žuta kartona neće nastupiti Samir Merzić, dok kod Zrinjskog neće biti Ive Zlatića. Svio ostali igrači spremni su za meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.