Opet problemi za Topnike

Ramsey i Arteta propuštaju sljedeće dvije utakmice

Arsene Wenger će se u naredne dvije utakmice ponovo naći u problemima. Ovaj put će biti lišen usluga dvojice bitnih igrača pred dvije teške utakmice koje slijede.

Mikel Arteta i Aaron Ramsey će zbog povreda prvo propustiti utakmicu Lige šampiona protiv Galatasaraya u srijedu, a potom i ligaški londonski derbi sa chelseajem četiri dana kasnije. Arsene Wenger je istakao kako je iznenađen Ramseyevom povredom budući da ga je odmarao u susretu sa Southamptonom prošlog četvrtka.

Arsenalu ove sezone baš i ne cvjetaju ruže. U posljednje vrijeme bilježe loše rezultate i u Premiershipu, gube i u Evropi a od Capital Cupa su se već oprostili domaćim porazom od Southamptona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.