Napadač nakon derbija

Nikolić: Očekivao sam bolji otpor Veleža

Četvrti pogodak u sezoni Stevo Nikolić je postigao na jučerašnjem gradskom derbiju protiv Veleža.

Napadač Zrinjskog sretan je zbog trijumfa nad gradskim rivalom uz nadu da će Zrinjski sa kvalitetnim igrama i pobjedama nastaviti i u narednim kolima.

“Sretan sam zbog pobjede u velikom derbiju protiv kvalitetne ekipe Veleža, mada sam očekivao veći otpor protivnika. Ispoštovali smo dogovor i izborili pobjedu kao pravi kolektiv, uz podršku vjernih Ultrasa,” izjavio je Nikolić, te objasnio zbog čega je pogodak proslavio na pomalo neobičan način.

“Novi gol je poseban jer je prvi u derbiju, na fantastičnu asistenciju Ivana Crnova, a radovanje je bilo za moja dva najvjernija navijača, kćerku i suprugu. Radovao sam se u stilu lika iz našeg omiljenog crtanog filma Peppa Pig,” prokomentarisao je Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.