Bayern slavio u Moskvi

Muller: Nije bilo lako, ali važno je da smo pobijedili

Edmir Škorić

 Nogometaši Bayerna ostvarili su drugu pobjedu u drugom kolu grupne faze Lige prvaka.

Bayern je večeras gostovao u Moskvi, te je s 1:0 savladao CSKA i tako zasjeo na vrh grupe E sa šest bodova. Gol odluke postigao je sjajni napadač Thomas Muller u 22. minuti.

“Nije bilo lako, ali najbitnije je da smo pobijedili. Imali smo prilika da zabijemo i drugi, treći gol, ali je CSKA prijetio iz kontranapada. Zadovoljni smo što se vraćamo s tri boda u Moskvu”, izjavio je Muller.

Berezucki, nogometaš CSKA, izjavio je kako “smo imali šanse, no nismo uspjeli postići gol. Prvi put smo igrali u novoj formaciji ove sezone, nije loša i morat ćemo još da uvježbavamo”.


CSKA Moscow - Bayern Munich 0-1 Muller Goal 30... by WTFunnyHD

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.