Ćorić na radaru Bavaraca

Bayern želi Dinamovog dragulja

Prošlo je nešto više od četiri mjeseca otkako je Dinamo prodao mladog Alena Halilovića Barceloni, a zagrebački tim već na izlogu ima novog "wunderkinda" koji se zove Ante Ćorić.

Ovaj 17-godišnji dječak koji je u svojim uvodnim nastupima u dresu Dinama oduševio tamošnju javnost, prema pisanju portala Goal.com nalazi se na radaru njemačkog velikana Bayerna.

No, u Maksimiru i dalje mudro šute. Znaju kako će Ćorić samo rasti, te kako im je on jedna od rijetkih prigoda za vraćanje publike na Maksimir, a njegov odlazak iz Dinama stopirao je i otac Miljenko.

"Ma nema šanse. Pa mi smo se tek vratili u Zagreb, baš nam se nigdje ne žuri. Ante u Dinamu ima sjajne uvjete za razvoj, igra seniorski nogomet, dobiva minutažu i sada je sve na njemu" jasan je otac Miljenko, svjestan kako Bayern i dalje priželjkuje neki krivi potez čelnika Dinama. 

Inače, Ćorić je porijeklom iz Širokog Brijega, a njegov stariji brat Josip prije šest godina nosio je dres mlade reprezentacije BiH, koju je tada vodio Branimir Tulić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.