Poslije pobjede

Musa: Bit ćemo oprezni u revanšu, Željo je veliki klub

Široki Brijeg je u samom četiri dana savlada dva izuzetno teška protivnika, timove s kojima će se boriti za sami vrh tabele.

Nakon što su u derbiju 9. kola u prošlu nedjelju na Pecari s 1:0 savladali Sarajevo, izabranici Slavena Muse su s 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine trijumfovali protiv Željezničara.

"Ostvarili smo veliku pobjedu. U prvom poluvremenu smo stvorili neke šanse, ali je realizacija izostala sve dok u igru nije ušao Wagner. On je svojim sjajnim potezima riješio utakmicu. Uprkos pobjedi nije još uvijek nije sve gotovo, bit ćemo oprezni i na Grbavici jer Željezničar je ipak veliki klub", kazao je Slaven Musa, šef stručnog štaba Širokog Brijega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.