Fabregas na terenu za mjesec dana

Fudbaler Arsenala Cesck Fabregas izjavio je da ga samo nekoliko sedmica dijeli od povratka nakon povrede.

Fabregas je van terena skoro 3 mjeseca, zbog povrede ligamenata na meču sa Liverpoolom u Londonu (1:1), ali se nada da će se vratiti početkom aprila. "Topnici" u Premijer ligi imaju tri boda manje od četvrtoplasirane Aston Ville, pa bi Španac mogao da ima ključnu ulogu u završnici Arsenalove borbe za poziciju koja donosi plasman u Ligu prvaka.

"Ukoliko sve bude kako treba, vratiću se za četiri sedmice. To će mi ostaviti dovoljno vremena da spasim sezonu, kako Arsenalu, tako i sebi", kaže Fabregas i dodaje da loše podnosi odsustvo sa terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.