Aktuelni prvak slavio

Dva gola Nikolića za pobjedu Zrinjskog u Bijeljini

Edmir Škorić

Aktuelni bh. prvak, Zrinjski, gostovao je u Bijeljini kod ekipe Mladosti u susretu 10. kola BHT Premijer lige BiH. Stevo Nikolić je postigao dva gola.

Zrinjski je kao favorit gostovao u Bijeljini, a gosti iz Mostara uspjeli su da ostvare važnu pobjediu.

Domaći su rano poveli, ali gol je poništen. U 25. minuti postignut je gol odluke. Nikolić je s bijele tačke matirao domaćeg golmana za vodstvo Mostaraca.

Do kraja prvog dijela rezultat se nije mijenjao. U nastavku su domaći igrači pokušavali da ugroze gol Dujkovića, ali opasniji je u napadima bio Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju, ipak, gledateljis u vidjeli još jedan gol. Nikolić je u 85. minuti na asistenciju Šćepanovića postavio konačnih 2:0.

Zrinjskom je ovo sedma pobjeda i sada imaju 22 boda, bvod manje od lidera Širokog Brijega, koji ima i utakmicu manje. Mladost je na 14. mjestu sa šest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.