Djevojka obrisala zajedničke slike

Ljubavni haos Mesuta Özila, flertovao sa Lellovom bivšom

Djevojka Mesuta Özila, pjevačica Mandy Capristo obrisala je sve zajedničke slike sa reprezentativcem Njemačke i fudbalerom Arsenala sa društvenih mreža. 

Glavni razlog za to je su razgovori preko aplikacije Whats-App između člana Topnika i Melanie Rickinger, bivše djevojke nekadašnjeg fudbalera Christiana Lella, a koje je on odlučio objaviti u javnosti.

Tokom ovoga flerta Özil je već uveliko bio u vezi sa Mandy s kojom je svoju vezu otkrio 2013. godine, u vrijeme kada je nosio dres Real Madrida. Još ovoga ljeta milioni svjedoka koji su gledali finale SP-a i dodjelu medalja bili su svjedoci ljubavne veze koja je sada postao haos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.