Golman reprezentacije BiH i Stoke Cityja

Begović: Interes Reala daje mi motivaciju

Asmir Begović već neko vrijeme povezuje se s brojnim velikanima evropskog nogometa, a posljednji u nizu je Real Madrid, koji prema pisanjima engleskog tabloida "Mirror" u Begoviću vidi zamjenu za Casillasa.

Golman naše reprezentacije i trenutno jedan od najboljih čuvara mreže u Premiershipu, odbacio je takve špekulacije, kazajući da ne zna ništa o interesu madridskog tima. 

"Ne znam ništa o tome, ali takve stvari mi laskaju. Interes Reala daje mi motivaciju da nastavim naporno raditi i obavljati dobro svoj posao", kazao je Begović, te dodao:

"Trenutno sam fokusiran samo na svoj trenutni klub Stoke, a šta će donijeti budućnost, to ćemo tek vidjeti", riječi su Begovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.