Talijan sjajno vodi tim u ovom takmičenju

Može li Real do 50. gola u LP pod palicom Ancelottija?

Real Madrid večeras gostuje na Anfieldu protiv ekipe Liverpoola, a to će biti dobra prilika za tim Carla Ancelottija da dođe do nove pobjede u Ligi prvaka ali i do jednog malog jubileja.

Real je pod trenerskom palicom Ancelottija do sada odigrao petnaest utakmica u ovom takmičenju, a ekipa je postigla čak 48 pogodaka. Najbolji strijelac je, naravno, Ronaldo a slijede ga Benzema, Bale i mnogi drugi.

Real večeras protiv Liverpoola ima priliku doći do nove pobjede i pedesetog gola u ovom takmičenju pod Ancelottijevim vodstvom i tako nastaviti tamo gdje je stao prošle sezone kada je i osvojio trofej prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.