Foto: epa.eu

Nakon trijumfa nad Redsima

Casillas: Pobjede, pobjede i samo pobjede!

Fudbaleri Reala, aktuelnog prvaka Evrope, sa 3:0 slavili su na Anfieldu protiv Liverpoola. 

Tim Carla Ancelottija je prilično lako stigao do pobjede nad Redsima, a Iker Casillas je itekako bio zadovoljan igrom svoje ekipe i činjenicom da je uspio sačuvati svoju mrežu.

"Moramo nastaviti u ovom pobjedničkom pravcu, pobjede i samo pobjede. Ono što je naš najveći dobitak jeste što možemo igrati u svakom sistemu. Svjesni smo i znamo da imamo sjajan tim, i upravo to će nas tjerati i gurati prema naprijed do kraja svake utakmice", rekao je kapiten i golman Real Madrida, Iker Casillas nakon pobjede Kraljeva na Anfieldu nad Liverpoolom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.