Zoran Mamić nakon poraza

"Njihov golman je branio kad je trebalo, naš previše kasno"

Zoran Mamić bio je nezadovoljan nakon poraza svog Dinama na gostovanju u Salzburgu, gdje je mnogo uspješnija bila ekipa Red Bulla.

"Salzburg je bio bolji, brži i koncentrisaniji. To je jedan vrlo jak tim koji je večeras zasluženo slavio. Mi smo svoje šanse imali u prvom poluvremenu ali Soudani i Antolić nisu uspjeli zabiti", rekao je Mamić i dodao:

"Njihov golman je branio na vrijeme, a naš je počeo bilježiti sjajne intervencije već onda kada je, nažalost, bilo gotovo. Drugo poluvrijeme smo otvorili katastrofalno i sreća pa smo zabili ta dva gola na kraju, jer je to ublažilo poraz".

Dinamo ima tri boda nakon tri utakmice i nalazi se na pretposljednjem mjestu u svojoj grupi. Prednjače Celtic i Salzburg sa po sedam bodova, i pred Zagrepčanima je težak zadatak ako se žele plasirati dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.