Trener zagrebačkog Dinama

Mamić nakon poraza od Red Bulla: Dinamo se raspao!

Zagrebački Dinamo u trećem kolu grupne faze Evropske lige doživio je pravi debakl u Salzburgu. Modri su poraženi rezultatom 4:2, a sva četiri pogotka primili su u 52. minute.

"Raspali smo se na početku drugog poluvremena, ali nije to tako neuobičajeno u nogometu. Ovakve stvari se dešavaju i ekipama koje su jače od Dinama, međutim, to nije opravdanje i ovo nam se više neće dogoditi", izjavio je trener Dinama Zoran Mamić, koji vjeruje da će njegov tim na kraju proći grupu.

"Sportski je nadati se i željeti pobjedu, a mi ćemo napraviti sve za to. Da bi to i ostvarili treba se na terenu ponašao kao što je Ademi u Salzburgu. Ja lično vjerujem u prolaz Dinama i da se ne nadam tome vjerovatno više ne bih bio trener Dinama", riječi su Mamića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.