HNL, 13. kolo

Hajduk u finišu iščupao jedva bod protiv Lokomotive

Fudbaleri Hajduka u drugom susretu 13. kola hrvatskog nogometnog prvenstva podijelili su bodove s Lokomotivom, odigravši 2:2. 

Šok na Poljudu navijačima Hajduka u 29. minuti priredio je Marić, kada je nakon asistencije Rukavine spretno zatresao mrežu domaćeg golmana Kalinića.

Do novog pogotka Lokomotiva je stigla u 67. minuti preko Pavičića, a Hajduk je prednost uspio smanjiti u 85. minuti preko Malokua. Pogodak za konačnih 2:2 postigao je Milevsky u 89. minuti. 

Zbog povrede lože u timu Hajduka danas nije bilo Sušića, dok je od prve minute nastupio Vršajević koji je pružio dobru partiju u današnjem remiju svog tima koji sada zauzima treću poziciju na tabeli.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 13. kolo

Hajduk - Lokomotiva 2:2 (Maloku 85., Milevsky 89. / Marić 29., Pavičić 67.)
Istra 1961 - Slaven Belupo 1:0 (Horvat 2.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.