Sjajan gest Balotellija

Ko kaže da je Balotelli loš čovjek? Dječaku je ispunio san!

Midhat Šljivak

Marija Balotellija mnogi smatraju negativcem.

Svojim djelima u prošlosti je izazivao mnogo kontroverzi. Jednostavno se nije mogao smiriti, a često je ulogu negativca i opravdavao potezima na terenu, ali i van njega.

Ipak, da je Balotelli postao konačno ozbiljan i da zna koliko je značenje navijača, pokazao je druženjem s 11-godišnjim dječakom Jackom Gandyjem.

Ovaj dječak je veliki navijač Redsa. Tijekom jednog treninga pozdravljao je Marijeve poteze s loptom. Primijetio je to Balotelli, te je nagradio dječaka s potpisanom loptom.

Međutim, tu nije bio kraj. Napuštajući trening-centar u svom skupocjenom Ferrariju, Balotelli je naredio da mu osiguranje dovede dječaka kako bi se fotografisao s njim.

Mario je ovim potezom kupio mladog navijača, koji će vjerovatno do kraja života pamtiti susret sa italijanskom zvijezdom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.