Kapiten Hrvatske seli na Otok

Darijo Srna u januaru pojačava Manchester United?

Iako je Darijo Srna igračka legenda Shakhtara iz Donjecka pojavile su se određene informacije kako bi 32-godišnji kapiten hrvatske reprezentacije mogao da promijeni sredinu.

Nakon jedanaest godina u redovima Rudara Srna bi mogao put Otoka i engleskog Premiershipa, a kao njegova konačna destinacija spominje se Mančester, i to crvena strana ovoga grada.

Informaciju o moguće prelasku Srne u redove Manchester Uniteda putem Twittera najavio je srbijanski novinar Aca Petrović, koji je među prvima predvidio i Tadićev prelazak u redove Southamptona. 

Prema mnogim ova najava srbijanskog novinara je itekako ostvariva, a Srna bi već u januaru mogao reći 'da' prelasku u redove kluba sa Old Trafforda. Srna bio unio dodatno iskustvo u, ove sezone, prilično klimavu odbranu Crvenih đavola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.