Čileanac počeo praviti probleme

Hrabri Fernandes "odbrusio" Mamiću, pa potjeran s treninga

Fudbaleri Dinama nakon otkazane utakmice protiv Hajduka odradili su trening na glavnom maksimirskom terenu, koji u dobrom sjećanju neće ostati ofanzivcu Junioru Fernandesu. 

Naime, kada je Čileanac promašio jednu od velikih prilika, Zoran Mamić odlučio ga je poslati u svlačionicu, što se nije svidjelo Fernandesu koji je potom ljutito bacio marker.

"Fernandes je reagovao na moju kritiku onako kako ne priliči jednom igraču i zbog toga sam ga udaljio s treninga. Ne znam hoće li biti dodatnih kazni, to će ostati između nas", izjavio je Mamić.

Ovo je već drugi sukob na relaciji Fernandes - Mamić, a prvi je bio na zimskim pripremama u Turskoj, kada je Fernandes protiv Zuricha na terenu proveo samo 19 minuta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.