Kolumbijac se oporavio od povrede lista

Radamel Falcao spreman za povratak na teren

Napadač Manchester Uniteda i reprezentacije Kolumbije, Radamel Falcao, istakao je kako je potpuno spreman za povratak na teren. 

Kolumbijac nije imao blistav start sezone, a mnogo se očekivalo od njega nakon dolaska na posudbu iz redova Monaca. Nakon problema sa povredom ligamenata, Falcao je povrijedio i list, a ta ga je povreda udaljila sa terena dvije sedmice. 

Menadžer ekipe sa Old Trafforda, Louis Van Gaal istakao je kako Falcao neće biti u kombinacijama za početnih 11 sve dok ne bude 100% fizički spreman. 

"Nazad na treningu i spreman 100% da pomognem ekipi u narednim utakmicama," napisao je na svom Twitter profilu Kolumbijac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.