U Plavom salonu

Dinamo Zagreb na pet godina potpisao juniora iz Albanije

Mladi krilni fudbaler, Endri Ҫekiçi, potpisao je danas u Plavom salonu petogodišnji ugovor sa ekipom Dinama iz Zagreba.

"Ovo mi je najbolji mogući poklon za 18. rođendan. Presretan sam zbog potpisa", izjavio je mladi fudbaler iz Albanije i dodao:

"Otkako sam stigao u Dinamo osjećam da kroz svaki trening i utakmicu napredujem. Jako sam zadovoljan kako razmišljaju ljudi u klubu i ovaj ugovor to potvrđuje".

Endri Ҫekiçi je u Dinamo došao iz Teute gdje je igrao za prvi tim albanskog kluba. Ovaj mladi fudbaler već je prošao brojne omladinske selekcije reprezentacije svoje zemlje.

Dinamo će i u budućnosti nastavljati sa trendom potpisivanja igrača sa mladim fudbalerima iz omladinske škole, a Ҫekiçi je samo jedan u nizu talentovanih mladića koji su potpisali dugogodišnju vjernost zagrebačkom klubu u posljednjih nekoliko mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.