Dante: Neka Građani zahvale nama, a ne Agueru

Adnan Beganović

Do velike pobjede sinoć su stigli fudbaleri Manchester Cityja, koji su u samoj završnici stigli do preokreta u duelu sa Bayernom.

Vodili su Bavarci 2:1, iako su većim dijelom susreta imali igrača manje, no Građani su iskoristili greške aktuelnog njemačkog prvaka, te su golovima Aguera uspjeli slaviti.

"Poštujemo City, radi se o velikom timu. Iako smo osigurali prvo mjesto došli smo se nadigravati i iskazati respekt prema navijačima. Čak i sa deset igrača smo sjajno funkcionisali. Aguero je sjajan fudbaler što je sinoć i pokazao, no mislim da City nije slavio zahvaljujući dobroj timskoj igri, nego zbog naših greški. To je fudbal i to se događa", izjavio je Dante.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.