Nakon nezgodnog sudara sa protivnikom

Bernabeu zanijemio nakon to je Khedira ostao bez svijesti

Real Madrid je bez puno problema sa 5:0 u okviru Kupa Kralja savladao Cornellu, te tako nastavio niz od 17 uzastopnih pobjeda. Od rekorda Rijkaardove Barcelone dijeli ih još jedan trijumf.

U jednom trenutku fudbaleri Reala bili su u panici, ali ne zbog rezultata već zbog sudara Samija Khedire sa protivničkim igračem. 

Nakon što je glavom udario o rame protivnika njemački fudbaler je izgubio svijest. Ipak je došao k sebi, ali je iznesen izvan igrališta.

Za svaki slučaj Khedira je noć proveo u bolnici zbog sumnji u potres mozga, ali je pušten.

"Nakon neuroloških testova koje smo obavili, Khedira je pušten iz bolnice", objavio je Real na svojoj internet stranici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.