Nova "žrtva" playa Hornetsa

Kemba Walker "polomio" zglobove Mirotića, nasmijao Jordana

Košarkaš Charlotte Hornetsa Kemba Walker fantastičnim driblingom uspio je da iz ravnoteže izbaci Crnogorca u redovima Chicago Bullsa Nikolu Mirotića.

Walker je sjajnom fintom tijela i odličnom kontrolom lopte uspio da zbuni Mirotića, koji je pao na parket kao da su mu nastradala oba skočna zgloba, a ova akcija nasmijala je i gazdu Charlottea Michaela Jordana.

Sličnu stvar playmaker Hornetsa je napravio prošle sedmice, a njegova "žrtva" bio je Chris Paul.

"Momci, ne brinite se. Moj članak je u redu. Samo mu treba malo leda", izjavio je Mirotić nakon utakmice u kojoj je slavio tima sa kojim je upravo Jordan osvojio šest NBA titula, rezultat je glasio 105:92.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.