Trener Širokog iznenađen

Musa: Šimunić u Širokom? Prvi put čujem za to

U hrvatskim medijima pojavila se vijest da jesenji prvak naše zemlje Široki Brijeg želi u svoje redove dovesti Josipa Šimunića.

Povodom toga, kontaktirali smo trenera kluba sa Pecare Slavena Musu koji se i sam iznenadio navodima koji dolaze iz susjedne Hrvatske.

"Josip Šimunić u Širokom Brijegu? Prvi put to čujem od vas", rekao je na početku razgovora za SportSport.ba iznenađeni Musa i dodao:

"Ne pratim pretjerano medije. Nisam siguran da li je riječ o nekoj novinarskoj 'patki' koja bi doprinijela većoj čitanosti ili nečemu tome sličnom, ali mogu reći da za sada nema istine u tome. Vidjet ćemo, možda za nekoliko dana budem znao nešto više".

Iskusni Josip Šimunić (36) se trenutno ne nalazi u prvom planu trenera Zorana Mamića, koji prednost u ekipi daje inostranim defanzivcima pristiglim na Maksimir.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.