EPA

Odlazi iz Hajduka

Čelnici Hajduka u Engleskoj prodaju Sušića

Čelnici splitskog Hajduka otputovali su u London, s namjerom da razgovaraju sa klubovima koji su pokazali interes za bh. reprezentativca Tina Sven Sušića.

Iako je još uvijek rano potencirati koji su klubovi u igri, hrvatski mediji navode da je prva opcija i misao Chelsea, gdje je Hajduk zimus uspješno transferirao i Marija Pašalića.

Predsjednik Hajduka potvrdio je da se nalazi u Londonu, no više informacija nije želio otkrivati.

"Istina je, nalazim se u Londonu gdje imam nekoliko dogovorenih sastanaka vezanih za transfer. O detaljima ne želim u ovom trenutku ništa više reći", kazao je Brbić.

Osim Sušića, "bingo" za Hajduk u ovom prijelaznom roku bit će i golman Lovre Kalinić, kao i Avdija Vršajević kojem ugovor s Hajdukom ističe na ljeto naredne godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.