Nikola Prce spreman za SP

Sjajne vijesti: Prce predvodi Zmajeve na Svjetskom prvenstvu

Midhat Šljivak

Dobre vijesti stižu iz tabora naše rukometne reprezentacije pred početak priprema za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Najbolji igrač naše reprezentacije Nikola Prce, prema posljednjim informacijama, biće spreman za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Prce već dugo ima problema s povredom skočnog zgloba i njegov nastup na smotri najboljih svjetskih selekcija je bio pod znakom pitanja.

Međutim, za sve ljubitelje rukometa u BiH danas stižu lijepe vijesti. Prce je obavio ljekarske preglede u Sarajevu i doktorski tim naše selekcije je nakon istih jako optimističan, odnosno, Prce će danas krenuti sa intenzivnim terapijama i najvjerovatnije će biti spreman za nastup u Kataru.

Na kraju dodajmo da će ekipa SportSport.ba portala ispratiti pripreme naše selekcije u Mostaru, te da ćete od ponedjeljka moći pratiti dešavanja iz kampa najboljih bh. rukometaša.

Također, naš portal će s rukometašima putovati i u Katar...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.