Dobra vijest za Crvene đavole

Di Maria spreman za duel sa Aston Villom

Angel Di Marija trebao bi biti spreman za duel 17. kola engleskog Premiershipa u kojem će Manchester United odmjeriti snage sa Aston Villom. 

Di Marija se povrijedio na susretu sa Hull Cityjem koji je Manchester riješio u svoju korist rezultatom 3:0. Argentinac bi prvi put nakon 29. novembra trebao biti spreman za duel sa ekipom iz Birminghama. 

"Angel Di Marija je trenirao, ali pitanje je koliko je spreman i da li je na nivou kao i ostali igrači. Moguće je da će početi utakmicu sa klupe, ali imamo još jedan trening pa ću donijeti odluku," rekao je Van Gaal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.