Za njih nije bilo odmora

Golmani trenirali, dok su drugi odmarali poslije teretane

Poslije prvog dijela današnjeg jutrašnjeg treninga selektor Dragan Marković je svojim izabranicima u šali kazao kako je umoran od žestokih treninga, te im dao slobodno nakon treniranja u teretani, sa izuzetkom golmanske četvorke.

I dok su Markovićevi izabranici sa oduševljenjem pozdravili informaciju da će nakon treninga u teretani nazad u hotel, bh. golmani predvođeni njihovim trenerom Damirom Cipurkovićem odradili su i drugi dio treninga u sali OŠ "Zalik".

Specijalistički trening protekao je u visokom ritmu i jakom radu, a golmani se kao i igrači još uvijek navikavaju na nove lopte, zvanične za rukometno Svjetsko prvenstvo koje 15. januara počinje u Kataru.

Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović i Petar Jokanović odradili su sjajan trening, a Damir Cipurković nam je kazao kako je zadovoljan radom dijela ekipe za koju je posebno zadužen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.