Pellegrini želi produžiti ugovor sa Demichelisom

M. Skaka

Menadžer Manchester Cityja otkrio je ove sedmice da želi produžiti ugovor sa Martinom Demichelisom.

U Manchester Cityju proidužili su ovog ljeta ugovore nizu prvotimaca, a u posljednjim mjesecima vijernost su potpisali i Vincent Kompany, Sergio Aguero, David Silva i Joe Hart. Demichelis je svoje mjesto u prvoj postavi izgubio dolaskom Eliađuima Mangale prvenstveno zbog visoke cijene pri kojoj je Francuz stigao, a manje zbog pada u njegovoj igri.

Međutim, Demichelis nije gunđao zbog klupe, a Pellegrini je zadopvoljan njegovom saradnjom sa Vincentom Kompanyjem, pa bi se moglo očekivati da u narednim danima ovaj igrač stavi svoj potpis na produženje ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.