U Antalyju putuje 26 nogometaša

Široki Brijeg dogovorio pripremne utakmice

Jesenji prvaci Premijer lige BiH, momčad Širokog Brijega, sa pripremama za proljetni dio prvenstva startat će u subotu, 10. januara. 

Tim Slavena Muse do početka prvenstva odigrat će nekoliko prijateljskih utakmica, a prva će biti na Ankovićevom memorijalu, na kojem će nastupati GOŠK, Željezničar i Hajduk. 

Nakon nastupa na turniru u Gabeli u planu je odigravanje i dvije utkmice u Hercegovini, nakon čega će otputovati u Antalyju, gdje će odmjeriti snage sa slovačkom Dunajska Stredom, danskim Odenseom, kineskim Changchunom i poljskom Polonijom.

Generalku je zakazana sedam dana prije početka prvenstva, a protivnik će biti mostarski Velež. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.