Pellegrini želi vidjeti Francuza u vrhu napada

Džeko dobija konkurenciju: Skauti Građana gledali Lacazettea

Manuel Pellegrini želi dodatno pojačati napad Manchester Cityja, a jedna od glavnih meta Čileanca je napadač Lavova sa Gerlanda, Alexandre Lacazette. 

Ovaj 23-godišnjak ima fantastičnu sezonu iza sebe, a skauti Manchester Cityja jučer su gledali duel Lensa i Lyona u trećem kolu Kupa Francuske, prenosi L'Equipe. Lavovi su slavili na gostujućem terenu rezultatom 3:2, a Lacazette je postigao pogodak sa bijele tačke. 

Fantastični napadač Lyona postigao je 17 golova ove sezone u Ligi 1 i nalazi se na čelu liste strijelaca. Ukoliko Lacazette doista pojača redove Građana, konkurencija u napadu ekipe sa Etihada dodatno će se pojačati, što nisu dobre vijesti za kapitena našeg nacionalnog tima, Edina Džeku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.