Stiže iz 1860 Münchena

Rijeka dovela treće pojačanje

Novo pojačanje Rijeke zove se Marin Tomasov, koji je pod stijene Kantride stigao iz njemačkog drugoligaša 1860 Münchena.

Tomasov je s hrvatskim klubovima potpisao ugovor na tri i pol godine, a ujedno je treće pojačanje Rijeke u zimskom prijelaznom roku.

"Svakako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku. Nakon epizode u inostranstvu vratio sam se u Hrvatsku i sada slijedi trening, borba i dokazivanje. Samo neka bude zdravlja i sreće. S Rijekom sam imao od početka kvalitetan kontakt, svidio mi se projekt i ciljevi koji su mi ljudi iz kluba predstavili, tu sam se pronašao i vjerujem da ću pokazati najbolje od sebe. Tu je prisutna lijepa atmosfera sa sjajnim navijačima, zdrav ambijent, možda i iznenađujuće u Hrvatskoj, ali neka je tako. Volio bih da bude još više toga", prenosi Tomasovljeve riječi Rijekina službena stranica.

Podsjetimo, prije Tomasova u Rijeku su stigli Josip Mišić i Bekim Balaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.