EPA

Trener Barcelone

Enrique: Odlazim kada vidim da igrači ne stoje uz mene

Iako španski mediji već uveliko pišu o "hladnom ratu" u svlačionici Barcelone, trener Luis Enrique odlučio je smiriti strasti i maksimalno se skoncentrisati za večerašnji derbi protiv Atletica.

"Onog trenutka kad izgubim konce u svlačionici, odlazim. Onog trenutka kad prepoznam da igrači ne stoje uz mene, dajem ostavku. Ali taj dan još nije došao", rekao je Enrique i dodao:

"Radim svoj posao, optimističan sam i spreman napraviti rezultat. Bilo je nekih tenzija, ali profesionalci smo. Moramo se prilagoditi svakoj situaciji. Naši navijači zaslužuju dobre rezultate."

Podsjetimo, Enrique je klupu katalonskog tima preuzeo ljetos, nakon što je vodio Celtu iz Viga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.