"Jedinica" građana je pravi majstor

"Golminator" Joe Hart kao nekad René Higuita

Golman engleskog šampiona Manchester Cityja i fudbalske reprezentacije Engleske, Joe Hart, engleske se odazvao pozivu uredništva "#5 Magazina".

Samo za ovaj magazin čuvar mreže Građana demonstrirao je svo svoje golmansko znanje i tehniku, a dvojica voditelja su ostala prilično iznenađenja već nakon prvog degažmana rukom kojim je Hart pogodio pokretnu metu.

"Jedinica" Cityja je demonstrirala i svoje vještine koje rijetko ima priliku pokazati tokom utakmica. Pored svega Hart je uspješno "iskopirao" i "udarac škorpije" koji je izveo legendarni kolumbijski čuvar mreže René Higuita. Uživajte...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.